petek, 10. oktober 2008

Zimsko modra /Winter blue

Tokrat Tilda. Moram narediti še kakšno Rašelko :))

Tilda sicer ni zimska - je jesenska, vendar pa tiste leteče rožice izgledajo kot nekakšne snežinke, zato sem jo spremenila v zimsko.


Osnova za čestitko je bel papir, kupljen v Artu - ima tako lepo teksturo, žlebičke. Meni najbolj priljubljena osnova za čestitke. Robovi so zaobljeni s Fiskarsovimi valovitimi škarjami.
S svetlo modro blazinico in krivuljasto štampiljko sem obrobila sprednji del, na zadnji strani in v sredini pa sem dodala še odtis cele krivulje.
Snežinkasti relief je, seveda, narejen s hroščkom in obdelan s tremi barvami modrih pastelov. Ker je Tilda pobarvana v modro rjavi barvi, sem dodala modro rjav trakec.

Tilda je barvana s flumastri in čopičem. Krilca, rožice-snežinke in vetrček so poudarjeni z bleščečim embossing prahcem (končno imam heat gun, ki lepo stopi prahec). Izrezana in embosirana je s hroščkom in nestijem (petite scalop circle large). Senčena je z oljnimi pasteli.
Za dodatek je še ena snežinka-razcepka, ki ima privezanih par organza belih trakcev.

Tilda je prilepljena na snežinke z montažnim 3D lepilom.

6 komentarjev:

  1. Zelo lepa Tildika!Tale čestitka je prekrasna! Lp, Moni

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična čestitka. Mi je zelooo všeč. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow, this is GORGEOUS! Love how you have embossed the image, brilliant!

    hugs Bev x

    OdgovoriIzbriši
  4. brr, kar zazebe... ampak je pa lepa.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tildke, Tildke, kako so mi všeč! Pri tejle tvoji sploh ni nujno, da je motiv zimski, saj barve same asocirajo na zimo in mraz! Super!!

    OdgovoriIzbriši