sobota, 4. oktober 2008

Mini album

Angie Juda je ena izmed tistih ustvarjalk, ki skoraj nesebično deli svoje znanje z drugimi uporabnicami interneta. Skoraj nesebično zato, ker je namreč Stampin' Up demonstrator in v bistvu tako služi denar :) nič hudega - njena stran je ena izmed tistih, ki mora biti na prednostnem seznamu.

Na Youtubu najdete zajeten kupček filmčkov, ki jih je posnela in eden izmed njih je tudi moje darilce za organizatorki srečanja v Dekanih.

Jaz sem delala malce drugače - 30x30 cm obojestranski scrapbook papir sem razdelila na 9 delov, tako da je osnovna stranica albumčka malce večja. Poleg tega sem naredila še žepke - prepognjene dele sem s spodnje strani zlepila z obojestranskim lepilom, zadnjo stran pa sem pustila odprto. V albuček se tako lahko dodajajo slikice, tagi, ...

Naslovno stran sem seveda okrasila s hroščkovimi izrezki, štampiljkami in blazinicami za štampiljke. Notranjost pa sem pustila neokrašeno - naj si Dodo in Suzy sami dokončata po svojem okusu :))



3 komentarji:

  1. Čudovita albumčka. Sem jih že na srečanju ogledovala na kakšen način sta narejena, pa se mi zdi čisto preveč komplicirano za moje živčke. :)

    Lp, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  2. Uau, kakšen lep projekt. Kaj pa če bi naredila tutotial za tale albumček? Se mi zdi res lepo darilo.

    OdgovoriIzbriši
  3. :) hvala :)
    Tutorialček si pa oglej v videu.

    OdgovoriIzbriši