sobota, 29. november 2008

Darilna škatlica

December je mesec obdarovanja. Stara navada pač :).
Stara navada, ki je zelo lepa, vendar je ponekod prešla v masivno histerijo pred blagajnami.
Prav zaradi izkrivljanja skromnosti decemberskih darilc, smo se doma že pred leti odločili, da se obdaruje samo še otroke. Otroci pač drugače dojemajo darila :)

Ker pa se trudim, da tudi moja fanta ne bi dobila preveč daril (ena meja pač mora biti), bosta za Miklavža, poleg suhega in svežega sadja, doma spečenih parkeljnov in medenjakov, novih nogavičk in rokavičk, dobila tudi tele mini škatlice z bonboni, ki ju imata najraje.




Idejo za izdelavo sem dobila pri Stamp Owl's Studio.

Za papir sem izbrala Imaginisce Snowy Jo - Santa's Secret Garden. S pomočjo Fiskarsovega Shape cutterja in šablone sem izrezala osnovo za škatlico, nato pa sem s šablono izrezala še zvezdico.
Zvezdico sem z notranje strani prekrila z acetatno folijo, ki sem jo na osnovo prilepila z obojestranskim lepilnim trakom.
Dodala sem še trakec.

Seveda :) manjkajo le še bonbončki :)))


Škatlica je lahko majhna pozornost, ko pridete na obisk k svojim najljubšim. Vanjo natrosite bombončke ali domače medenjake. Lahko jo uporabite tudi za potpuri.

3 komentarji:

  1. Zelo luštna škatlica, zvezdica v sredini je pika na i. Verjamem da jih bodo otroci veseli, ko bodo v njih zagledali še svoje najljubše sladkorčke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidim, da si že pripravljena za Miklavža. Jaz pa vedno hitim zadnje dneve... Je pa super ideja. Že razmišljam kako bi jaz kaj takega pripravila za mojo pupo in sosedove otroke. Saj vem, da moram prit na tvoj blog za navdih.... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. :)))) v prihodnjih dneh pokažem še preostanek.

    OdgovoriIzbriši