nedelja, 21. september 2008

Matevžkov četrti rojstni dan

Res se staram :)))))
Štiri leta smo že skupaj :) dve leti in pol je že, odkar smo štirje. Čas beži hitreje, kot želimo. Samo obrneš se in je leto že naokoli, moj Matevž pa leto starejši.
Nekako sem dobila občutek, da so sedaj leta veliko krajša :)))

Praznovanje je bilo seveda obvezno. Najprej pri moji mami, nato v vrtcu, z novimi sosedi, jutri pa še pri atijevih. No, v bistvu pri nas - bom jaz kuhala kosilo :)

Ker smo bili ravno sredi največjih premikov pri selitvi v novo stanovanje, nisem imela časa narediti vabil za sosedove otroke. Tako so le v vrtcu dobili sošolci doma narejene škatlice s Frutabelo in parimi bonbončki.

Še en mejnik - v sredo, 10. septembra, ko je moj Matevž dopolnil četrto leto, smo prvič spali v novem stanovanju. Da pa to še ni vse :)) Matevž je zdaj pa res že velik fant in spi na pogradu zgoraj, bratec Jakob pa spodaj.

2 komentarja:

  1. Bojamoja, prvič sem z Otoka zajdrala še na tvoj blog. Ko sem prebrala, da ste se selili, sem se prav razveselila! Čestitam, ni malo truda v selitvi, kaj? Upam, da se bomo, ko bo moja mala 4 leta tudi mi selili... pa upam, da tudi ene štirje :) Vse dobro!

    OdgovoriIzbriši
  2. :) me veseli. Upam, da boš tu našla kaj koristnega :))

    Veš, štiri leta in pol smo bili v majhnem stanovanju. Sicer to ni veliko večje, ima pa blokec svoje dvorišče, soseska je sorazmerno mirna, kar pa je najvažnejše ... za blokom je še nekaj zelenih površin, katerih prej v centru nismo imeli :((

    OdgovoriIzbriši