ponedeljek, 29. september 2014

Simona za Mavelu.com: BOŽIČNI VENČEKPozdravljene ustvarjalke in ustvarjalci!

Danes sem se posvetila izdelavi božičnega venčka s pomočjo Memory box šablone.Rezalna šablona Cochitlan wreath mi je ena izmed lepših šablon venčkov, zato sem jo enostavno morala imeti :) Šablona ponuja različne možnosti, od malega venčka, do sestavljanja večjih venčkov, lahko uporabite samo listke, ali pa listke odrežete in uporabite samo pikice.
Za tole čestitko sem venček izrezala kar devetkrat :) 7 izrezov na belem papirju in 2 na pavs papirju. Pavs in 4 bele sem razrezala in osenčila, iz ostalih treh pa sem odrezala večje listke in posenčila tudi te.
 

Najprej sem pripravila bel kartonček, ki sem ga nato prilepila na osnovo za čestitke. Malo sem ga pokapljala, nato pa na sredino odtisnila napis. Na kartončku sem si narahlo s svinčnikom označila krog, ki mi je služil za osnovo venčka.
Dele vejic sem posenčila s peeled paint in vintage photo distress inki, nato pa sem jih z glossy accents prilepila v venček. Listke in pikice sem malo pridvignila, da sem dobila 3D učinek.
Pikice sem pobarvala najprej z rdečo akrilno barvo, naro pa sem za sijaj dodala še kapljico glossy accents.

Z rdečo akrilno barvo sem pobarvala tudi mašnici, ki sem ju izrezala s pomočjo šablone precious star, nato pa sem ju zlepila skupaj za 3D učinek, na sredino pa sem še dodala polperlo.
V robove sem dodala listke, ki sem jih izrezala iz venčka, za malo barve pa sem še dodala rdečo jagodko.In ker nerada zavržem izrezke in spravljam vse mogoče stvari, sem se odločila naresti še eno čestitko, tokrat reciklirano :)

Bel kartonček sem pokapljala s shabby shutter in worn lipstick distress inki, prav tako sem narahlo z razredčenima inkoma pobarvala venčka, katerima sem prej odstranila večje liste. Zložila sem ju skupaj in zlepila le na vrhu, pod mašnico.

Roza trakec verjetno prepoznate :) najdete ga v paketkih z osnovami za voščilnice.
Trakec sem le na parih mestih prilepila na kartonček, nato pa sem ga zadaj še pritrdila z lepilnim trakom in dodala še mašnico.

Na venčku sem z akrilno barvo pobarvala še pikice, nato pa za sijaj dodala še glossy accents. Na koncu sem odtisnila še napis.Tole spodnji voščilnico pa sem pokazala tudi pri Tanji.

...

Do naslednjič ... radi se imejte ♥♥♥ 


http://www.mavelu.comUporabila sem izdelke, ki so prikazani spodaj. Če vas kateri od izdelkov malo bolj zanima, lahko kliknete na sličico izdelka in povezalo vas bo na njegovo stran, kjer najdete dodatne informacije. 12 komentarjev:

 1. Všeč mi je pri tebi, Marini in še nekaterih ustvarjalkah, da dodaš material v slikicah in kje se ga da kupiti. Tale venček mi je zelo všeč, pa šablona tudi. Krasna izdelka. čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Tako kot Mojci, je tudi meni všeč seznam uporabljenega materiala. Sama sem nekaj poskušala v tej smeri, pa mi tale programček za dodajanje nagaja :(
  No, zdaj pa k čestitkama - obe sta čudoviti in naredila si lepa venčka. Všeč mi je tudi popackano ozadje :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Super voščilnici. Simpatično ozadje. Tudi jaz moram preizkusiti to tehniko na svojih voščilnich.

  OdgovoriIzbriši
 4. Prava znanost so tele voščilnice. Meni zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 5. Všeč mi je kako znaš z določeno šablono prikazati več ustvarjalnih idej. Voščilnici sta prelepi.

  OdgovoriIzbriši
 6. Venčki na voščilnici so mi zelo všeč. Tvoja izvedba je fantastična. :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Cudovita vencka sta, jaz jih naravnost obozujem.

  OdgovoriIzbriši
 8. Waw, lepo delikatno, sem brez besed. Hvala, da si se nam pridružila na našem prvem CAS druženju. PRidi še ;-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovite, toliko detjalov, vse u nulo..kot ponavadi pri tebi

  OdgovoriIzbriši
 10. Lepo,lepo in še enkrat lepo.
  LP,Urška

  OdgovoriIzbriši
 11. Obe voščilnici lahko opišem samo z - VAU! Za prvo si vložila ogromno dela, a rezultat je fantastičen!

  OdgovoriIzbriši