četrtek, 23. februar 2012

izziv #50


CRAFT-alnica praznuje :) objavljamo namreč že 50. izziv!!! 
Ker je 50 takšna bolj okrogla številka :) je naslov izziva 


Toliko izdelkov, toliko zgodb se je napletlo v teh skoraj dveh letih :) prav vesela sem, da sem del tima, saj sem prepričana, da bi bile drugače moje objave še redkejše. Tako pa me vsak izziv navdihne, da ustvarim nekaj novega, nekaj kar še nisem pokazala :)


Tokrat sem se odločila za papirne broškice. Narejene so bolj v vintage stilu s svetlečo razcepko na sredini :)
Da pa broškice ne bi samevale, sem jim naredila še eno čestitko. Načeloma razmišljam, da bi broškico le pripela na čestitko - tako bi čestitka dobila dvojni pomen :)

Ko sem razmišljala dalje, se mi je utrnila super zamisel z vabili na zabavo, poroko, rojstni dan ... povabljenec pa bi lahko nato broškico uporabil. Konec koncev imajo na porokah vsi naprsne šopke in včasih niso iz svežega cvetja - takšen naprsni šopek bi bil lahko že na vabilu :)


Drugače pa se mi je v teh počitniških dneh skvačkalo :))) dobesedno :)))
Najprej sem preizkušala, kako bi izpod mojih prstov izgledale okrogle čipkice, nato pa sem med pospravljanjem našla staro elastično blago, katerega sem kupila pred vsaj sedmimi leti :))) ker ga še nisem porabila in ker nisem imela niti malo pojma, zakaj bi ga sploh uporabila, sem ga razrezala na trakove in začela kvačkati preprogo za pod mizo v kabinetu. Ker delam takšno stvar prvič in brez načrta, so seveda gromozanske napake (beri preveč sem dodajala), vendar me to pod mizo ne bo motilo :)))
Naslednja vrsta bo iz pisanega oranžnega blaga za popestritev.


Zdajle pa kvačkam darilo za Jakobov 6. rojstni dan :) če mi uspe, pokažem z naslednjim izzivom :)


Pokukajte še k Manueli, Lili in Janji in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!
.
.
.
.
Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

11 komentarjev:

  1. Res se ti je skvačkalo, saj si naredila čudovite stvari. Broške so prav domiselne, način uporabe pa še bolj. Kvačkarija pa je tudi fajn; najbolj so mi všeč modre kvačkanke.

    OdgovoriIzbriši
  2. tale ideja z broškami mi je noro všeč.res krasna ideja.
    Tile tvoji kvčkani izdelki so pa tudi lepi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Me veseli, da si še vedno del tima in da nas razveseljuješ s svojimi izdelki. Vedno rada pridem na obisk. In prav fajn, da se ti je skvačkalo, včasih tako paše za dušo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet nekaj zanimivega in drugačnega pri tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. To (kvačkanje) pa je nekaj novega pri tebi, a ne? Ne spomnim se, da bi že kdaj videla na tvoji strani tovrstne umetnine. Super in čestitam - krasno je!

    OdgovoriIzbriši
  6. :)) Helena, ni čisto novo - odkar me je Lili na enem srečanju učila kvačkat rožice, je kvačka moja "prijateljica" :))) takšna, da včasih nanjo pozabim, a se potem toliko raje vrnem k njej.

    Tako zeloooooo počasi že skoraj tri leta nastaja moj projekt kvačkane odeje (ker na začetku nisem imela pojma o razsežnosti, sem začela kvačkat z bombažnim garnom namesto z debelo volno). Dosedaj mi je uspelo nakvačkati okoli 130 kvadratkov, potrebujem jih še vsaj 50 :)
    Potem pa se bo ep nadaljeval s sestavljanjem, saj se mi niti malo ne sanja, kako bi to naredila?!? :o)

    Drugače pa imam nakvačkanih kar nekaj rokoforčkov, šalov in predvsem mini rožic :)

    OdgovoriIzbriši
  7. O Simona to je pa super ideja s temi šopki na voščilnicah... zelo mi je všeč... želim ti lep vikend...

    OdgovoriIzbriši
  8. super ideja za naprsne šopke in lepa kvačkarija

    OdgovoriIzbriši
  9. Rožice zelo lepe, tole s kvačko pa super ideja, tako za šopke kot preprogo. Mi na kraj pameti ni padlo, da bi kdaj za kvačkanje narezala trakce blaga :), zato res hvala za idejo. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  10. vedno znova in znova presenečaš z nečim novim.
    krasno si tole izvedla!
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši
  11. Me prav zanima, če še znam kvačkati. Me je pa zgrabila nostalgija ob tvojih prečudovitih izdelkih, saj sem kot mala deklica skupaj kvačkala s svojo staro mamo. Te občudujem, česa vsega se lotiš.

    OdgovoriIzbriši