sobota, 30. maj 2009

Še ena v vintage stilu / another in vintage style

Že včeraj sem napisala o mojem "ustvarjalnem mrku". Da je trajal dlje, pa je kar veliko pripomogla trgovina Funky kits, ki mi je v prednaročilu naročene štampiljke poslala en teden kasneje, kot pa je bilo napisano :( verjetno sem bila "kaznovana" zaradi hkratnega nakupa treh štampiljk Leanne Ellis, katere sem še želela. No, gorjuške so brez težav skočile skoraj same na čestitke, tele Lenčke :)) pa nikakor. Prav jezna sem bila nanje.

No, barvat jih je ful luštno, pobarvanih imam že kar zajeten kupček :))) ampak prave kombinacije na čestitkah nikakor nisem našla :( .
Tudi tale je imela grozne težave, preden sem bila res zadovoljna.

Čestitka je narejena po skici za Stamp something challenge, na A spoon full of sugar pa želijo čipko (čipka je iz pavsa).

Barvano je z Distresserji, podlaga je ekokarton, čipka je izrezljana iz pavsa, vrtničke so domače :), senčene in dodatno okrašene s stardust stickerjem.

15 komentarjev:

 1. Ooooo, kakšna fina dama je tale Lenčka! Tale vintage stil mi je zelo všeč!

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita voščilnica, čudovit stil!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. Resnično prelepa je. Meni je všeč tale stil (pa čeprav se pri svojih čestitkah držim beline kot pijan plota). Verjamem, da ti je vzela veliko časa, saj je toliko detajlov in ročnega dela in vse je tako lepo, lepo...
  Lp!

  OdgovoriIzbriši
 4. Vauuu, sem kar brez besed pri tvojih čestitkah :) Tale stil ti super gre in tudi meni je zelo všeč, čeprav ga še nisem preizkusila :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super čestitka. Tudi meni je všeč vitage stil, kjer je lahko mal pocufano , nartrgano, ...Pa ves tako malo po starinsko rjavo,....Lepo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita je, všeč mi je tale starinski izgled! Lp, Moni

  OdgovoriIzbriši
 7. BM...v nulo dodelana!
  Ampak paus okvirček je pa pika na i :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Lepa čestitka, zelo lepo si sestavila skupaj tele papirčke.

  OdgovoriIzbriši
 9. Še ena čudovita v mojem stilu!

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo fajna! Super si skombinirala sploh ta vintage stil mi je krasen. Mislim, da tvoj ustvarjalni navdih laufa 100/uro. Je rabil malo počitnic očitno. :)
  Lp, Nataša.

  OdgovoriIzbriši
 11. Okvirčk iz pavsa ... huh, pikanega, kaj? Noro. But in a good way. Lepa je.

  OdgovoriIzbriši
 12. waw ful je luštna. Taka elegantna.
  Super! Mi je všeč izbor barv!

  OdgovoriIzbriši
 13. Ti pa imaš neverjetno potrpljenje za detajle :-))) Tako v nulo dodelano, da se res sprašujem, koliko časa ti vzame takle izdelek.Tina

  OdgovoriIzbriši
 14. Ajej, spet samo vzdihujem! Mojstrica si!

  p.s.: špirit in papirne radirke sem že nabavila. hihi! :)))

  OdgovoriIzbriši