sreda, 7. september 2011

izziv #38



Na CRAFT-alnici nam je tokrat Manuela postregla s kar dvema fotografijama za inspiracijo.
Odločila sem se za bolj pisano kombinacijo barv.



Štampiljke so LOTV, štempljala sem s StazOn timber brown in barvala s Prima barvicami in mineralnim špiritom.



:)) če se vam špirit polije po tipkovnici, ga odlijte, če se da, malček pobrišite in počakajte, da izhlapi - do takrat tipkovnice raje ne uporabljajte :)))))



Letošnje poletje je pri meni v znamenju polomljenih pripomočkov in čudnih dogodivščin. Od tega, da sem polomila dve štanci, ki ju veliko uporabljam (jah, očitno imajo tudi štance rok uporabe), do tega, da mi je B. odlomil špičko pri škarjicah za pavs, da so bile neuporabne (o ceni novih raje ne bi govorila).
:o)



Ampak dogodivščina oz. avantura poletja me pa še čaka
... ta teden :)
Danes dobimo ključe stanovanja nad nami, ki je skoraj enkrat večje. Fanta bosta tako imela svojo sobo, midva bova spet po sedmih letih sama v sobi (upam), imeli bomo veliko dnevno sobo s kuhinjo in kar je še najpomembnejše :))) v vseh kvadratih sem si izborila kotiček zase :))) samo zase :)))




Pokukajte še k Manueli, Lili in Janji in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!
.
.
.
.
Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

17 komentarjev:

  1. Čestitke za novo, pomembno pridobitev za vašo družino. To, da imaš svoj ustvarjalni kotiček, pa je najboljše od vsega :)
    Voščilnice so krasne, sploh prvi dve sta taki nagajivi.
    Čim manj stresa pri selitvi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita novica glede stanovanja in imeti povsem svoj kotiček. Veselim se s teboj in zate.
    Inspiracija Manuelinih fotografij je vsemogočna, tako sta tudi tvoja izdelka zelo luštna.
    Pozdravček.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam, čestitam za novo pridobitev. In čestitke...prelepo pobarvani odtisi...v rožice sem se pa zaljubila..tako preprosto in tako lepo in nežno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne, nekako eko mi delujejo te voščilnice. Zelo lepo so pobarvane. Čestitke za takšno pridobitev - le kdo je bolj vesel fanta ali mami?
    Vidiš, pa le ne gre vse narobe!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam od sveg srca!
    A radovi su ti kao i uvijek prekrasni!

    Lijep pozdrav, uživaj:)

    OdgovoriIzbriši
  6. čestitke so itak lepe, tiste z rožicami so mi še posebej všeč.
    Za ključe pa iskrene čestitke, navdušenja vam prav gotovo še nekaj časa ne bo zmanjkalo.

    OdgovoriIzbriši
  7. :) danes sem imela nekakšen rajzefibr - bolel me je želodec, slabo mi je bilo, sama sebi sem bila odveč, kazalci na uri se nikakor niso hoteli premakniti ... ko pa sva dobila ključe, pa kar nisem vedla, kaj bi najprej naredila.

    No, vse smo premerili, izmerili, kupila sem barve in še nekaj nepogrešljivih pleskarskih pripomočkov.
    Tokrat si ne bom vzela dobra dva tedna, da spravim stanovanje "v red". Bo treba kaj opraviti tudi še kasneje. Predvsem pa ne bom imela časa, da izberem kakšno ekstra kjut pohištvo za v kabinet in se bom za začetek morala "sprijazniti" s tistim, kar imam pospravljeno pri tastu na podstrehi :))


    :)) mislim, da sta trenutno fanta bolj vesela kot mami, ker mami čaka izjemno naporen teden :))) fanta pa bosta le uživala :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Me veseli za vašo novo pridobitev, predvsem pa za kotiček, kjer bodo nastajale tvoje čudovite umetnine!
    Tudi te čestitke so posebne in zelo lepe :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovito BojaMoja!!!
    Vse. Zadnji izdelki in ključi in novo stanovanje, čisto tvoj prostor. Z več prostora pa je vedno tako, da itak nikoli ni do konca urejeno. Ko že misliš, da si na "konju", pa je treba spet kaj predrugačit.
    Veliko lepih trenutkov vsem skupaj - celotni družinici.

    OdgovoriIzbriši
  10. čestitke za novo pridobitev, voščilnice so pa zelo kjut

    OdgovoriIzbriši
  11. Super ... in iskrene čestitke za novo stanovanje in nov ustvarjalni kotiček ... sem res vesela za vas ... pa tudi današnje čestitke so krasne kot vedno ...

    OdgovoriIzbriši
  12. Zelo zelo lepe čestitke si ponovno ustvarila, hkrati s pohvalo pa vam kot družini želim veliko užitkov v na novo pridobljenih prostorih, LP:))

    OdgovoriIzbriši
  13. No, kako je minil teden? Najbrž si se nadelala, ko pa pogledaš na rezultate, odplačajo ves trud. Tvoje voščilnice so spet krasne, všeč mi je, kako znaš ujeti igrivost in zbrati prave motive ... verjamem, da bo tudi v stanovanju tako. Kdor ima okus in spretne roke, ne rabi veliko, da iz stanovanja naredi dom. In sebi maksimalno funkcionalno uredi ustvarjalski kotiček ...

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo so lepe. Všeč mi je preprostost in perfektna izvedba. Kako lepe stvari bodo nastajale šele sedaj, ko boš imela čisto svoj kotiček... Joj, nikoli ti nisem odgovorila glede fimo gumbov: prav nobenega pripomočka nimam (razen običajnih štampiljk za teksturo). Pomagam si s kuhinjskim valjarjem in različnimi pokrovčki od flomastrov. Za luknjice pa uporabljam tisto iglico z bunkico za embossiranje.

    OdgovoriIzbriši
  15. Preproste in čudovite voščilnice, vse po vrsti. Čestitke tudi z moje strani na pridobitvi kvadratov, še posebaj tistih zate :) Lp

    OdgovoriIzbriši
  16. Zelo lepe čestitke... Štampiljke, ki sei jih uporabila so tako luštne! Le kje kupiš vse te štampiljke? Iz tujine ali pri nas?...:). Tudi jaz vam želim vsem skupaj veliko dobrega počutja v večjih prostorih...

    OdgovoriIzbriši
  17. Dear Simona,
    I Just arrived at you blog. Oh my, do I love your art and creative mind! I'll be watching this blog closely, thank you for giving us so much of your time and mind. You make so wonderful and lovely works! I enjoyed the visit on your site. Many thanks for your beautiful inspirations!!
    Many warm Hugs from Marina from Germany
    I invited you gently to visit my creative Website: Bettyscardsandpaperdesign.com

    OdgovoriIzbriši