sreda, 9. junij 2010

izziv #6 - knjiga kot inspiracijaTokratni izziv na Craft-alnici je pripravila Vladka :) odločila se je za meni najljubšo - Prevzetnost in pristranost.
Nadaljevanko sem si ogledala že neštetokrat, verjetno bi znala na pamet že večino dialogov, vendar knjige pa še nisem prebrala. Tokrat mi je v dober opomin, da se končno le spravim do knjižnice in jo vzamem v roke :)Za inspiracijo sem si vzela tisto, o čemer govorijo skoraj ves čas - poroka in poročna čestitka.
Hmmm ... naredila sem sicer samo eno, vendar poročile so se pa tri hčerke ... vendar so nove že v nastajanju in pripravila bom eno mini četico poročnih na ta način.
Inspiracijo za obliko čestitke sem dobila pri Poljakinjah, ki skorajda vse delajo v tej tehniki lepljenja naštancanih rožic na tršo osnovo. Od vseh še najbolj izstopa Agnieszka - njene čestitke so dih jemajoče.

O izdelavi ne morem veliko povedati, ker je čisto preprosta in je vse razvidno iz slike :)) (ja, malo me je polenila vročina).Za konec pa še bližnji pogled. vrtničko sem naredila sama.Pokukajte še k Vladki in Manueli in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

17 komentarjev:

 1. Tvoja poročna čestitka je tako čudovita, da se že zaradi nje splača poročiti. :) Srček iz rožic je pa tako ali tako fenomenalen.

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni je tudi všeč Pride and Prejudice. Jo imam vedno v bližini, če me slučajno zagrabi, da preberem kakšen odlomek.:) Mi je pa všeč nadaljevanka, ker se zelo drži knjige. Moraš pa prebrati v angleščini, je zakon. :)

  Čestitka je pa super. Taka polna, da si jo želiš kar v roke vzet in malo pošlatat. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. ♥ ♥ ♥

  bom poskusila najti angleško izdajo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitka je božanska, zelo lepo si naredila. Ja, te poljakinje so res umetnice. Vidim da ste vse nore na to knjigo, nadaljevanko, a jaz nimam pojma :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Tolk je lepa, da je kar hudo. In spomnila me je na kruto dejstvo, da grem naslednjo soboto na poroko in - nimam čestitke. Da o darilu sploh ne govorimo :(

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo lepo izdelana čestitka (tako kot vse izpod tvojih rok). Srček pride čudovit iz malih rožic, sam to je tako dolg postopek, da ti čestitam tudi za trud. Vrtnica je pa kot ena pika na i zelo realistična.

  OdgovoriIzbriši
 7. Čudovit srček in cela čestitka.
  Jo je veselje pogledat.

  OdgovoriIzbriši
 8. Super čestitka in mislim , da si zadela bistvo:):) Res je ves čas govora o porokah:):)

  OdgovoriIzbriši
 9. A tudi ti se zatekaš k Poljakinjam, priznam jaz tudi, pa saj se vidi :-)).
  No jaz sem pa knjigo prebrala , ta vikend si bom pa še film pogledala potem pa naredim še sama kakšno tako v stilu.

  OdgovoriIzbriši
 10. Ja, Poljakinje delajo res čuda. Jih že dolgo spremljam.
  Ampak ti ne zaostajaš niti za pikico. Pravzaprav si v prednosti. ;)
  Čudovita voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 11. Te Poljakinje res imajo svoj stil, ki je zelo atraktiven in lep za oko. Tvoja čestitka mi je zelo všeč. Čeprav si našla inspiracijo drugje, si dodala svoj stil in je čestitka povsem taka tvoja, zelo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 12. Hello,
  your card is wonderful.
  Fantstic colours and lovely details.
  Greetings
  Swaani

  OdgovoriIzbriši
 13. Ful je lepa!!!!
  Sploh barve so mi .....:-))))))
  K Poljakinjam pa tudi jaz rada zaidem.

  OdgovoriIzbriši
 14. Popolna čestitka, kot vse pri tebi. Te naštancane rožice pa so itak zakon :)))).

  OdgovoriIzbriši
 15. Tale tvoj srček je....AMAZING!!!!! Upam, da nimaš kaj proti, če uporabim kdaj tole tvojo idejo, ker je odlična!!!!!! NORO!!!!

  OdgovoriIzbriši
 16. :)) Jana, ideja za srček ni ravno moja, nisem pa našla tiste, ki je to idejo uporabila prva, ker na tak ali drugačen način vse Poljakinje štancajo srčke, rožice ...

  OdgovoriIzbriši