torek, 11. marec 2014

izziv #103: VINTAGE ROSES



Sponzor meseca marca na CRAFT-alnici



Podjetje Rayher je na trgu prisotno že več kot 50 let. Je vodilo podjetje v Evropi z izdelki za ustvarjanje in v svoji ponudbi imajo preko 23 000 artiklov. Vsako leto dodajo preko tisoč novosti, sledijo svetovnim trendom ustvarjanja in jih seveda tudi sami ustvarjajo. V Sloveniji so prisotni od leta 2012 z največjo trgovino za ustvarjanje v Sloveniji, ki jo nadete na Mali ulici v Ljubljani. Prisotni so tudi v Kopru v Planetu Tuš, za lažje nakupovanje pa si njihovo ponudbo ogledate na www.rayher.si
Obiščite tudi njihovo FB stran, kjer vas obveščajo o akcijah in vsem, kar se pri njih zanimivega in ustvarjalnega dogaja.



Me smo tokrat ustvarjale s papirji Rose garden.
Zamislila sem si poročno čestitko s prikupnim sporočilom, ki sem ga že uporabila na mojih čestitkah.
Nastali sta dve varianti - zgornja mi je morda malce bolj všeč zaradi vrtnic, ki so rahlo poudarjene, vendar so srčki na spodnji čestitki meni tako zelo kjut ♥♥♥.


 Naredila pa sem še eno čestitko v "varnih okvirjih" pri meni že videnega. Uporabila sem štampiljko "Roses, set 4".



Za konec pa še eno prijetno obvestilo :) 
V trgovini Rayher v Mali ulici v Ljubljani so nam velikodušno odstopili njihovo učilnico, me pa vabimo ustvarjalke dobre volje, ki se udeležujete naših izzivov, da se spoznamo, malce pokramljamo, ter pretipamo in pregledamo naše izdelke.  Zato vas prosimo, da s sabo prinesete, ne le dobro voljo, teveč tudi kakšen svoj izdelek, s katerim ste sodelovale na naših izzivih.  Tudi me bomo prinesle naše čestitke. 

Ker pa učilnica žal sprejme omejeno število oseb, bi lepo prosile, da se prijavite na naš mail craft.alnica@gmail.com.


Torej, vidimo se 
22. marca med 10. in 12. uro 
v Mali ulici v Ljubljani 
v trgovini Rayher
Pokukajte še k Lili, Janji in Andreji, ter na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu! 



. . . .

Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

10 komentarjev:

  1. Čudoviti voščilnici.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse tri so lepe, vendar je meni nekako bolj všečna prva.Verz pa super dopolni celoto.

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni so všeč prav vse, papir je zelo lep.

    OdgovoriIzbriši
  4. Rose garden so tako čudoviti papirji, da bi bilo najbolje, da bi jih samo gledali. Voščilnice so prekrasne, pri meni pa za pikico izstopa zadnja v rjavi barvi z belim okvirjem in srčki. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse tri so čudovite! Uf, kako me mika tole srečanje. Ampak, kaj, ko ne stanujem za vogalom :-(

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasne so vse tri, izbrala bi si drugo, tudi meni so srčki zelo posrečeni, mehki, tapravi.
    Tudi mene srečanje zelo mika, zelo rada bi spoznala vsaj del sorodnih blogovskih dušic, a ne vem če mi bo zneslo, tudi jaz ne stanujem za vogalom:) Morda se prijavim še zadnji hip, če mi uspe vse organizirati in če bo še prostor. LP in super ustvarjalni team ste, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse tri so čudovite, ampak za odtenek prva prevladuje :)in misel izdelek lepo dopolni. Tudi jaz bi rada spoznala svoje sorodne duše, ampak Koroška je "bogu za hrbtu"...pa ni mišljeno kaj slabega, ker je naš kraj čudovit...le ceste imamo katastrofalne in celi 2 uri voznje. Vsem pa zelim takrat prav prijeten dan in uzivajte...nočko, Jana

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepa, lepša, ampak tretja voščilnica je meni najlepša :) Zelo, zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse tri so zelo lepe, med prvo in drugo bi se zelo težko odločila :) Ideja s srečanjem ustvarjalk mi je zelo všeč, a mi datum žal ne ustreza. Upam, da se boste imele tako fajn, da bo to srečanje še kdaj organizirano! :)
    Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši