četrtek, 4. oktober 2012

izziv #66


 Za naslednja dva tedna smo CRAFT-alnico obarvali v 
jesenske barve.


 Moj prispevek za tokratni izziv je sončnica. Odtis sem nahrčkala enkrat pred mnogimi leti :)))), ko nisem imela pojma, kaj bom z odtisom sploh naredila ... saj čez sedem let vse prav pride, kaj ne?


Drugi del objave pa je bolj jesensko obarvan. 
Je še kdo v tretjem razredu z vileda gobico ustvarjal jesenski gozd? Jaz se teh slik spomnem, kot da bi bilo včeraj :) pa moje mami tudi, ko mi je kazala, kako naj sliko gozda ustvarim :)))

Stara tehnika, novi materiali - izkoristila sem dobro mešanje in prekrivanje Distress Inkov (najprej rumena, nato oranžna, zelena in na koncu, za piko na i, še rdeča). 


Papir lahko porabite kot ozadje, ali pa iz njega izrežete različne listke. Ne zavržite ostankov, temveč iz njih izrežite tudi najmanjše listke, ki jih potem uporabite na čestitki.


Tudi ta dva odtiska sem nahrčkala pred ohoho leti od Erike ♥. Mislim, da jima prav lepo pristojijo jesenske barve :)





Pokukajte še k Manueli, Lili in Janji in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!
.
.
.
.
Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

11 komentarjev:

  1. Prava jesenska eksplozija izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moi je dobro zapisala tole z eksplozijo jesenskih izdelkov. Polna košara jih je :) Pa tako čudovito si skombinirala barve. In spomnila si me, na 1. ali morda 2. razdred, ko sem v delovnem zvezku za naravo in družbo pobarvala drevo tako jesensko. Listki so bili od zelene do oranž, rjave in kako me je učiteljica pohvalila za to :))) Očitno sem že takrat izkazovala svojo ljubezen do jeseni :) Tvoji izdelki so res krasni in prava inspiracija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pravijo, da bo dobra jesen. Po izdelkih na blogih prav gotovo :)
    Všeč so mi tvoje tople, zemeljske barve, ki čudovito posnemajo jesenske barve dreves, trav ... Krasna zbirka različnih voščilnic.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne čestitke si naredila in v njih zelo lepo ujela jesen :-))
    Zelo všečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau tole ozadje je pa res multi uporabno in res kako lepo se prelivajo barve. Tvoje voščilnice so pa itak vedno nekaj posebnega. LP

    OdgovoriIzbriši
  6. Pri tebi pa je res že jesen. Lepo si ujela tople barve in jesenske motive v tvoje voščilnice. Zelo so lepe.

    OdgovoriIzbriši
  7. To pa je bilo enega senčenja...krasni končni izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ob pregledu objave in še preden sem preletela dosedanje komentarje, mi je šlo čez glavo: to pa je eksplozija jesenskih toplih barv, in potem vidim to isto že zapisano. Mojstrica si, ni kaj, zelooo lepo, LP:):)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Super, najbolj mi je všeč grozd, kar jedla bi ga. Bravo-mojstrica.
    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši