sreda, 15. december 2010

izziv #19Danes na CRAFT-alnici razpisuje izziv Manuela. Želi nekaj, kar bi podarili za rojstni dan.Teh 14 dni od prejšnjega izziva je minilo neverjetno hitro in šele v ponedeljek zvečer sem se zavedla, da pa ni izziv naslednji, temveč ta teden ... zato tokrat le čestitka brez darilca ali priboljška. Vendar ... način izdelave mi je bil zeloooo všeč in sprva je nastala mini zelena serija.
No, priznam, da so tri nastale zato, ker nisem vedela, kaj bi dala rožici za stebelce, zato sem preizkusila tri stvari. Na koncu mi je bila najbolj všeč varianta z motovzom-špago.Vendar ... jaz kot jaz :))) sem že omenila, da mi je bil način izdelave zelooo všeč (btw. te rožce niso zrasle na mojem zelniku, po netu najdete 1001 variacijo na to temo) ... pa sem si rekla - poskusi še z drugimi barvami, da bodo rožice bolj pisane.

Začela sem z rumeno-rjavo kombinacijo ...... nadaljevala malce bolj drzno s temno vijolično ...... se rahlo umirila pri vintage rdeči ...... in za konec izbrala še moj najljubši oranžni SB papir :)Četica danes šteje 15 čestitk, spodaj pa je ena gasilska slika barvnih kombinacij.Hja ... sem omenila, da mi december nenormalno hitro mineva? Poglejte objavo iz prejšnjega izziva :) ob koncu adventnega koledarja bom naredila polno poročilo :)))


Pokukajte še k Manueli in Lili in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!
.
.
.
.
Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

18 komentarjev:

 1. Zelo zanimive in zelo lepe rožice. Tako so vse krasne, da ne morem izbrati moje favoritke :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasne so. Čisto zares. A je to papir ali blago? Ne morem verjet, da izpod tvojih prstov vse tako dobro izpade. Ti kdaj sploh spodleti? :)
  Lep pozdrav.
  P.S.:Prva fotografija je pa bombastična.

  OdgovoriIzbriši
 3. I meni se sve sviđaju,prelijepe su!

  OdgovoriIzbriši
 4. :)) hvala :)

  Papir je. Žal nimam šiviljskih sposobnosti (šivalni stroj sem uspela pokvariti po nekajkratni uporabi), zato nimam blaga. Prepričana sem, da bi bile z blagom še lepše ♥ ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 5. BM tako lepe čestitke, da se jih ne morem nagledati! Res so preproste, a vendar nekaj posebnega! Tudi jaz se ne morem odločiti za naj barvo, so mi vse najlepše!

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo zelo lepe in preproste.
  Jaz bi izbrala kar zeleno barvo :-))

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo so mi všeč! In zelene na prvem mestu! LP

  OdgovoriIzbriši
 8. Fantastične so!! In res si naredila prav lepo čestico raznobarvnih rožic. Moram pa reči, da mi je zelena kombinacija najbolj všeč, ker me spomnija na pomlad.. ;)

  Fajn se imej,
  M.

  OdgovoriIzbriši
 9. Neverjetna si, lotiš se ene, narediš pa toliko. SO pa res lepe te rože in popolnoma razumem, da te je potegnilo v različne poskuse.

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasna serija rožic, prav pašejo v teh mrzlih dnevih :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Kako pri tebi vse izgleda enostavno, toda tako zelooooo dobro.
  Ne bom izbirala, ker se mi vse zelo dopadejo.

  OdgovoriIzbriši
 12. Tudi meni so te preproste rožice zelo všeč. In tudi preprosto se izdelajo. Tvoje pa so fantastične. Lepo si izbrala barvne kombinacije.

  OdgovoriIzbriši
 13. Pri tebi čestitke vedno super izpadejo.

  OdgovoriIzbriši
 14. Zelo luštne čestitke, rožice jin naredijo zelo sveže in drugačne. Super.

  OdgovoriIzbriši
 15. tele rožice so pa čudovite .. sploh zelene :)

  OdgovoriIzbriši