sreda, 22. september 2010

izziv #13



Naj bo bleščeče!

No, ja ... zadnje dni mi škarje in papir ne gredo ravno od rok. Pravzaprav niti do rok, saj moje roke zaseda Jakob. Revček ima pljučnico in kadar je bolan, to se k sreči zgodi bolj redko, so mu v uteho edino moje roke. Saj nimam nič proti, če to traja par dni. Če pa se to vleče že cel teden in me hkrati zbode zaradi nočnega prenašanja velikega brata Matevža še v križu, potem pa je tu problem.
Potem postanem sitna zaradi neprespanih noči, ko pomagam otroku pri kašljanju in ga bodrim, hkrati pa me je še nemogoče bolelo od ledij do gležnja na desni nogi, da nisem mogla ne sedet, ne stat, niti ležat :(

Luna? Ja, baje bo jutri, vendar jo tokrat čutim že en teden prej ;(



Tokrat naj bi na izzivu uporabila bleščice. Ne vem, če se to dogaja samo meni, vendar mi je bilo tokrat grozno težko nanašat bleščice. Kadar pa ne gre za izziv, pa iščem še kakšen prostorček, od koder bi se nekaj bleščalo. Enostavno so se mi zdele na tej čestitki odveč. No, na koncu so bile že povsod - na krilih, na rožicah, listkih, na obrobi teksta ...

Flying Tilda je odtisnjena in senčena z aged mahogany distress inkom, bleščice so star dust stickles, rožice so Wildorchid, listki L-Em, čipka je iz lokalne trgovine, papir je Core'dinations - Whitewash, relief je Cuttlebug Victoria.





Pokukajte še k Manueli in Lili in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!
.
.
.
.
Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

16 komentarjev:

  1. Čimprej se pozdravite.Krasna bleščeča čestika!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bleščice meni sploh ne gredo od rok :), jih imam lepo zalogu, ki kar čaka. Všeč mi je postavitev te Tilde, ker izgleda, kot da gleda skozi okno in prav tako mi je všeč, da si uporabila isto barvo za motiv.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa je, mogoče še bolj zato , ker je vse v eni barvi.
    Čiprej se pozdravite in spočijte :-)).

    OdgovoriIzbriši
  4. tudi meni se zelo dopade ravno zaradi tega, ker si uporabila le eno barvo... tako, da bleščice sploh ne morejo motit:)
    krasna postavitev.

    OdgovoriIzbriši
  5. Se pridružujem Mojci - ker si uporabila le eno barvo, bleščice sploh niso moteče. Tale whitewash papir pride zelo lepo, ko ga ebmbosiraš.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čimprej se pozdravite in spravite v red!Najhuje je , če je bolnik pri hiši, takrat se pozna pri vseh članih in ni nekega miru in reda doma.Zato vam najprej želim hitro okrevanje!
    Kar se pa čestitke tiče:
    Jaz ponavadi nimam hudih težav z bleščicami, samo že na začetku moram imeti v planu tudi bleščeče kotičke in čestitka mora biti prava za to. Zvoja je:):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bleščeča Tildika je prav prikupna :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. prekrasno, nježno i romantično, jako lijepo!!!
    Veliki pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  9. hitro se pozdravite, čestitka je pa krasna.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala dekleta :)

    Z Jakobom sva zadnja dva dni prebila v bolnišnici, kjer so zamenjali antibiotik, dobil je še infuzijo, veliko inhalacij in fizioterapijo za boljše izkašljevanje.
    No, zdrav še ni :( doma bo vsaj še dva tedna. Je pa že boljše volje :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Vidim, da so nove Tildice. :) Čestitka je čudovita. Pa naj se mali hitro pozdravi in da se bo mami lahko odpočila in naspala.

    OdgovoriIzbriši
  12. Voščilnica je zelo lepa.
    Jakobu pa želim, da čimprej ozdravi.

    OdgovoriIzbriši
  13. krasna voščilnica, bleščice dajo piko na i, na mojem blogu pa te čaka nagradica....in naj sonček pomaga pri čimprejšnji ozdravitvi...

    OdgovoriIzbriši
  14. Čudovita čestitka je! Tako dolgo že nisem uspela pogledat blog-e pa vidim, koliko čudovitih stvari sem zamudila!! Res lepi izdelki.
    Sedaj ko je konec poletja in pričetek vrtca je zgodba o prenašanju otrok podobna... Ampak bo že, saj tako prehitro zrastejo. Malo domačega čajčka erhinacije, medeka in črne redkvice pa bo :-) Mami pa naj si provošči kakšno masažo hrbta in nog pa vročo kopel, pa tudi bo :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Upam, da ste z zdravjem že na boljšem. En velik objem vsem skupaj!

    Čestitka je pa zelo lepa; bogata, pa čeprav v eni barvi. Bleščice sploh ne motijo.

    OdgovoriIzbriši
  16. Samo da gre spet na bolje.

    Na mojem blogu pa te čaka presenečenje.

    OdgovoriIzbriši