sreda, 21. julij 2010

izziv #9Tokratni izziv na CRAFT-alnici, "nekaj iz narave", je pripravila Vladka.
Dolgo časa sem razmišljala, kaj bi naredila - najprej sem zbirala vejice naših brez, nato smo naredili zbirko listov ... na koncu so prevladale školjke in polžki - pa saj je vendarle poletje :)Kot vedno ... kompletek :)))
Morska slika iz polžkov in školjkice, morsko obarvan lovilček in čestitka za malega pirata.Slika je narejena na enak način, kot smo ustvarjali že pred dvemi leti, le da tokrat pri roki nisem imela mivke in smo kamenčke vtaknili v pesek iz peskovnika. Žal sem prekasno ugotovila, da je pesek preveč temen in da bi bilo veliko boljše, če bi šla po mivko k dediju :) Bo dobra šola za naslednjič, da pa ne smem čisto vsega preveč poenostavit :)Ker sem bila ravno sredi morskega vzdušja, sem naredila še čestitko za malega pirata. Štampiljko imam že več kot pol leta, pa vendarle še ni prišla na vrsto :( no, :))) zdaj imam pobarvanih Edwinov za celo četo :)))
Čestitka tudi zadaj ni prazna.Da pa bo darilce slajše, sem naredila še morski lovilček. Sicer sta na njemu le dve polžji lupinici, vendar barva pove vse :)Pri ustvarjanu pa nisem bila sama ... pravzaprav sta Matevž in Jakob kriva, da sem začela razmišljati o morju :) Skupaj smo namreč delali morske slike.


Pokukajte še k Vladki in Manueli in na CRAFT-alnici sodelujte v izzivu!Do naslednjič ... radi se imejte ♥ ♥ ♥

16 komentarjev:

 1. Res super ideja tole in odlično se mi zdi, da ste skupaj ustvarjali. Nastal je prekrasen kompletek.

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasen komplet. Čestitka odlična! Lovilček tudi.
  Školjkasto peskovna zmes pa prekaša vse.

  OdgovoriIzbriši
 3. To, da si mojstrica za lovilčke že vemo, zato niti ne rabim poudarjat, kako čudovit je :) Morska slika je tudi zanimiva, čestitka je pa oh in sploh lepa. Tako super poletno razigrana, kot nalašč v tem času za kakega malega gusarja :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Prava morska objava!Vse po vrsti je super narejeno. Se vidi kako sta otroka uživala, ker sta nastali tako lepi slikici iz školjk!

  OdgovoriIzbriši
 5. Prav simpatičen kompletek. Tudi meni so najprej prišle na misel školjke in druge morske zadeve. Pa čisto sem navdušena nad čestitko, sploh zato, ker mi Edwin kot motiv sicer kar nekako ne potegne, tu je pa prav super.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tale gusar je pa strašno simpatičen, prav nič strašen :-) Zelo lepo ste vse skupaj ustvarili.

  OdgovoriIzbriši
 7. Prekrasni radovi!
  Navrati na moj blog i mi smo u morskoj fazi:)
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. Ko družina združi moči, ne more nastati nič drugega kot sami čudoviti izdelki. Mala dva sta prav umetnika! Vse pohvale.
  Seveda je tudi tvoj delež čudovit. Še posebej simpatična mi je čestitka. :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Prav lušten morski komplet je nastal. Prav simpatičen gusarček.

  OdgovoriIzbriši
 10. oooooooo, kako je zadišalo, prav zadišalo, po morju... tako lepo znaš vse ulovit v ene same skomine:)

  OdgovoriIzbriši
 11. Res diši po morju... čudovit kompletek

  OdgovoriIzbriši
 12. Vse je popolnoma usklajeno in čestitka je več kot samoto, prava igračka!!!

  OdgovoriIzbriši
 13. lušna slikica, pirati s karibov - ok piratek je tud luškan, z lovilčkom si mi pa dala idejo za eno malo pozornost ki jo lahko namenim prijateljici da bo krasil njeno hiško na morju

  OdgovoriIzbriši
 14. Tale tvoj kompletek je prav resnično čudovit. Več izdelkov je že postal tvoj prepoznavni znak v Craft-alnici. In lepo jih je videti :-))

  OdgovoriIzbriši
 15. Ja sam bez teksta....sve je mnogo divno.Nemam reči za čestitke...

  OdgovoriIzbriši