nedelja, 9. avgust 2009

Ko ne morem biti pri miru ...

Če na dopust ne vzameš s sabo ničesar, razen nasnutih perlic in ene kvačke ... kmalu postane dolgčas :)

Moja fanta sta strica prosila že dolgo časa, da jima naredi meč in ščit, kot ga je on naredil bratrancu. Vendar je stric zelo zaposlen in si le redko lahko vzame čas za take "neumnosti" :)))
Jah ... pol pa mami vžge cirkularček ... in pa tračno brusilko ... in pa bormašino ... pa še kaj bi se našlo ...



Ne rečem, da so sablja, meč in ščita popolni ... no, za meč moram priznati, da sem ga jaz samo pobrusila :) skupaj ga je dal pa Nenad, brat od svakinje, pobarval pa Matevž.
Ne dam garancije, da bodo zdržali vsaj 3 leta :))) povem lahko samo to, da mi je bilo izdelovanje v neznansko veselje :) in da ne morem reči, da ne bo nastala še kakšna sablja :))


Ker pa so bile perlice slučajno nasnute po Škrginem receptu in me je firbec grozno matral, kako vzorček izgleda od blizu, sem naredila moji Ani kvačkano zapestnico.




Boja Moja ... ne, Anina!!! :))))))))))))))))))))))) Ana že ve :)

11 komentarjev:

  1. Pogumna punca :-) Jaz bi že delala kaj iz lesa, ampak cirkularka, bormašina, brusilka... niso za mene nerodnico. Tako da svaka čast! Sem se morala kar nasmejati ob branju tvoje objave. Je pa že očitno tako, da ustvarjalnost niti na dopustu ne da mira. Zato imam jaz že 14 dnevne priprave, kaj vzeti zraven, da bi ustvarjala. S tem prejšnja leta nisem imela težav ;-) Zapestnica pa je lušna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Si pa res vsestranska. Mislim, da ga ni materiala, ki ga ti ne bi znala obdelati. Lepo, fanta sta sigurno zadovoljna. Lp!

    OdgovoriIzbriši
  3. Mega si, res mojsterica za vse in vse rata kot se šika!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidim, da ti tudi les ni tuj! Bravo in hura za BojoMojo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Uau bravo, jaz tudi ne bi upala sama ustvarjat s cirkularko, bormašino in brusilko, sem prevelika neroda:)
    Fanta sta sigurno vesela! Mami pa ima kakšno urco več časa zase, hehe:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Waw, jaz sem nora na taka dela in ko vzamemo punce fantovska orodja smo še posebno ponosne. No, jaz sem tudi ponosna nate in ta mala sta lahko vesela, da imata tako sanjsko in priročno mamo, pa še super cute zapestnice zna delat!!!!!! Bravo, bravo, bravo!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tile strojčki so res fascinantni, a ne. Izdelki so super in kdo si upa trditi, da ne bodo zdržali dolga leta.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro si zbrusila :o)

    Rada bi ti sporočila, da si dobila knjigico, ki sem jo podarjala na mojem blogu. Čestitke. Prosim, sporoči mi svoj naslov.

    Anja

    OdgovoriIzbriši
  9. Kakšna mega igrača. Res je veselje videti, kako se pri vsem potrudiš. Upam, da vitezi pridno branijo svoje izbranke :-)))

    OdgovoriIzbriši