nedelja, 23. avgust 2009

Fleur de lis

V začetku julija sem na Crafters Kitchen videla meni zeloooo lepo čestitko, narejeno s pomočjo novih Spellbinderjevih medalijončkov, nato je svoje pokazala še Alenka.
Seveda sem se že pri prvi odločila, da kupim šablonice enkrat v bližnji prihodnosti, Alenka me je pa le še dodatno prepričala, da šablonice res rabim.

Ja, vem ... pri meni včasih traja zelooooooooo dolgo, preden sem s čestitko tako zadovoljna, da je za v javnost. Seveda potrebuje še nekaj popravkov, mogoče drugačna razporeditev, vendar sem zaenkrat zadovoljna :)

Za začetek sta nastali dve, ker pa sem jih izrezala že kar nekaj, jima bodo kmalu sledile barvaste :)



jah ... seveda je najprej treba narediti eno v temno rdeči :)



zlata


sobota, 22. avgust 2009

Pozdravljen novi sosed :)

Mi imamo pa novega soseda :)) Lovrota :)) in ker se spodobi, je Lovro dobil za dobrodošlico darilce, kateremu je bila priložena še tale čestitka.



In da mi ne bi v prihodnje spet zmanjkovalo časa pri izdelavi čestitke a novorojenčka, sem si dve naredila vnaprej - samo dokončati ju bo treba, ko izvemo ime :)



In ker sem pridna :))))))))) lol, vam pokažem še, kako sem naredila čipkasto obrobo :)



Ker nisem nikjer dobila lepe in zelo ozke čipke (široke manj kot 1 cm), sem razrezala eno, ki sem jo imela doma - eno polovico sem nato porabila za ovratnik, drugo pa za rokavčke in nogice.





Osnovna ideja ni moja - body čestitka že dalj časa kroži po blogih. Ker pa sem pri Aniti Hagen videla izjemno lepo modro body čestitko, podobnost ni zgolj naključna :))

Anita, takk for inspirasjon :)

Distress inki in akvarel?!?

Zakaj pa ne ... štampiljko dobro potapkate z izbranim Distress inkom, odtisnete, nato pa z vodnim čopičem (ali pa navadnim, tankim, mokrim čopičem) razmažete, da dobite učinek akvarela ... meni zelooo všečna stvar :)))





Komaj čakam, da pridem domov in tole Sariko vkomponiram na čestitko :)


sreda, 12. avgust 2009

Uporaben video

Za lastnice Spellbinders Fleur De Lis Pendant.


nedelja, 9. avgust 2009

Ko ne morem biti pri miru ...

Če na dopust ne vzameš s sabo ničesar, razen nasnutih perlic in ene kvačke ... kmalu postane dolgčas :)

Moja fanta sta strica prosila že dolgo časa, da jima naredi meč in ščit, kot ga je on naredil bratrancu. Vendar je stric zelo zaposlen in si le redko lahko vzame čas za take "neumnosti" :)))
Jah ... pol pa mami vžge cirkularček ... in pa tračno brusilko ... in pa bormašino ... pa še kaj bi se našlo ...



Ne rečem, da so sablja, meč in ščita popolni ... no, za meč moram priznati, da sem ga jaz samo pobrusila :) skupaj ga je dal pa Nenad, brat od svakinje, pobarval pa Matevž.
Ne dam garancije, da bodo zdržali vsaj 3 leta :))) povem lahko samo to, da mi je bilo izdelovanje v neznansko veselje :) in da ne morem reči, da ne bo nastala še kakšna sablja :))


Ker pa so bile perlice slučajno nasnute po Škrginem receptu in me je firbec grozno matral, kako vzorček izgleda od blizu, sem naredila moji Ani kvačkano zapestnico.




Boja Moja ... ne, Anina!!! :))))))))))))))))))))))) Ana že ve :)